WACHTLIJST OPEN!

Wij kunnen enkel kandidaten aanvaarden met een verblijfsadres in België. Door de Europese wetgeving i.v.m. inenting tegen hondsdolheid, kunnen pups pas na 15 weken België verlaten. In het belang van de ontwikkeling van een zelfzeker en zelfstandig karakter van de pups, is het echter aangewezen dat zij het nest reeds vroeger verlaten. Vandaar dat buitenlandse kandidaten niet kunnen worden weerhouden.

Kan ik mij nu aanmelden voor een pupje?

JA! Tot en met zondag 20 september 2020 kan je hieronder de vragenlijst terugvinden waarmee je je kandidaat kan stellen voor een pup.

DOWNLOAD hier de VRAGENLIJST

Stuur de volledig ingevulde vragenlijst door naar ons e-mailadres, tegen uiterlijk maandag 21 september 2020.

U ontvangt een antwoord ten laatste op 30 september 2020.

Opmerking: je kan je uitsluitend op bovenstaande data en volgens de aangegeven procedure kandidaat stellen. Het heeft dus geen zin om ons op andere momenten te contacteren voor een pupje.

Hoe gaat het verder, eens je geselecteerd bent voor de wachtlijst?

Belangrijk: wegens de huidige Corona-problematiek kunnen wij helaas geen kennismakingsbezoek organiseren voor de geselecteerde kandidaten.

Word je geselecteerd voor een pupje, dan ontvang je van ons een persoonlijk bericht, waarna je je kandidatuur definitief bevestigt door het betalen van een voorschot van 250 €.

Eens de pups zijn geboren, worden de kandidaten van de wachtlijst opnieuw gecontacteerd. Sta je op de wachtlijst maar zijn er niet voldoende pups, dan kom je automatisch bovenaan de wachtlijst voor het volgende nest, of kan je kiezen om de procedure te annuleren. Je krijgt dan uiteraard het voorschot terugbetaald.

Als de pups ongeveer 5 weken oud zijn, kan je komen kennis maken. Wij helpen je dan ook graag met het kiezen van de voor jou meest geschikte pup, waarbij de keuze voor een karakter primeert boven geslacht of vacht.

Vanaf de leeftijd van 8 weken kan je je pupje bij ons ophalen: je pup is ingeënt, ontwormd en gechipt.  Je krijgt een compleet puppy-pakket mee naar huis inclusief een EU paspoort, gezondheidsverklaring van de dierenarts, knuffeltje met nestgeur, tuigje met riem, kam, trainingsbrokjes en voeding voor de eerste dagen.

Net als alle andere fokkers aangesloten bij de ALAEU, verkopen wij onder contract met een fokverbod. Meer info vind je op de vragenlijst.

  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BTWnr 0705.984.410

© 2018 Doodlehuis. Met dank aan fotografie Vero en Ellies fotografie.

Proudly created with Wix.com